Uw providerboog voor gezondheid en inzetbaarheid.

Onze diensten

Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Preventie & inzetbaarheid

U wilt graag dat uw medewerkers fit, gezond en met plezier werken, wij bieden de interventies om dit mogelijk te maken, zoals preventief medische onderzoeken, beweegprogramma's, bedrijfsfysiotherapie, werkplekonderzoeken, loopbaanadvisering, coaching, leefstijlinterventies, RI&E's, keuringen en nog veel meer.

Verzuim & re-integratie

Als uw medewerker verzuimt, of dreigt te gaan verzuimen, kunt u bij ons terecht voor interventies die herstel bevorderen en de belastbaarheid in beeld brengen. Of, als terugkeer in eigen werk niet meer haalbaar is, bieden wij arbeidsdeskundig onderzoek en spoor 2 trajecten. Door de juiste interventie in te zetten kunt u voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Direct aanvragen

Wij maken het u makkelijk, u kunt bij ons direct een offerte opvragen! Ook als u advies wilt over welke interventie passend is, bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft aan welke interventie u wilt inzetten en wij maken voor u zo snel mogelijk een passende offerte.

Dus zoek niet verder, vraag het ons!
Direct aanvragen

Voor leveranciers

Wij zijn een intermediair tussen de vraag van opdrachtgevers (werkgevers, verzekeraars, arbodiensten) en het aanbod van leveranciers van kwalitatief hoogwaardige interventies. Met deze interventies bevorderen we de gezondheid en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We stellen hoge kwaliteitseisen aan onze leveranciers. Wilt u met ons samenwerken en opgenomen worden in onze providerboog, neem dan contact met ons op door het interesseformulier in te vullen.

Over ons

PoortwachterDirect is in 2015 opgericht. We geloven dat meer mensen gezond en met plezier werken als de juiste interventies op het juiste moment worden ingezet. Daarom hebben we onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid gebundeld en een compleet aanbod gerealiseerd van interventies op dit gebied.

We bieden een platform / providerboog waar goede kwalitatief hoogwaardige interventies eenvoudig te vinden en te boeken zijn tegen een eerlijke prijs. We geven u graag toegang tot dit waardevolle platform. Hiermee wordt u ontzorgd. PoortwachterDirect heeft een landelijke dekking van haar dienstverlening.

Om aan te kunnen tonen dat wij ons kwaliteitssysteem goed hebben ingericht zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 & ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd.

Referenties

Als casemanager schakel ik PoortwachterDirect regelmatig in voor diverse verzuiminterventies.

PoortwachterDirect levert een compleet aanbod en de medewerkers denken actief mee wanneer een oplossing op maat gewenst is.

De afwikkeling naar betrokken partijen verloopt vriendelijk en correct!

Nathan Bonnevits

Nathan Bonnevits

Casemanager

Sinds twee jaar werken wij als Inzet met Zorg exclusief samen met PoortwachterDirect om gezondheid en herstel te bevorderen voor onze klantgroep. Onze klanten zijn (para-)medici die op zoek zijn naar oplossingen die waarde toevoegen aan de bestendige inzetbaarheid van hun medewerkers. PoortwachterDirect is een snelle en kwalitatieve partner die samen met ons werkt aan vernieuwing in het aanbod van maatwerk-interventies.

Marlies Meyer

Marlies Meyer

Werkgeversadviseur P&O/Inzetbaarheid

In mijn werk als casemanager heb ik regelmatig een aanvraag gedaan bij PoortwachterDirect. Vaak waren dit ‘specials’ die nog niet standaard in het dienstenpakket van PoortwachterDirect zaten. PoortwachterDirect wist altijd de juiste partij hierbij te vinden en zorgde er dan ook voor dat er een eindresultaat was wat iedereen er van verwachte.

Lonneke Achthoven

Casemanager

Interventie aanvragen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid.

Team

Dit is ons team

Kimberley Mol

Fransisca Vogel

Mieke Wolters

Mariska Terlouw

Debbie den Hartog

Contact

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over PoortwachterDirect, neem dan contact met ons op via de contactgegevens zoals op deze pagina getoond.

Papland 4d, 4206 CL Gorinchem
Je bericht is verstuurd