Leefstijl programmas

Steeds meer medewerkers kampen met leefstijlgerelateerde klachten: gebrek aan energie, stressklachten, (over-)vermoeidheidsklachten & burn- out verschijnselen, slecht slapen, moeite met ontspannen, concentratieverlies, klachten aan het bewegingsapparaat, daling van de productiviteit, overgewicht/obesitas, diabetes, hart- en vaatproblemen, depressiviteit of zitten gewoon niet lekker in hun vel.


Leefstijlprogramma's zijn er in diverse soorten en maten en bevatten vaak een combinatie van voeding, beweging en mentale coaching. Het leefstijlprogramma is maatwerk. Want ieder persoon heeft een andere beginsituatie en heeft andere wensen en behoeften. Afhankelijk van de situatie wordt er bekeken hoe het leefstijlprogramma eruit ziet.


Een integraal Leefstijlcoach coacht en adviseert niet alleen op het fysieke vlak - waar de symptomen vaak als eerste zichtbaar worden – maar coacht vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (zelfsturing, eigen regie).


Wij zijn ervan overtuigd dat uw medewerker - om duurzame en diepgaande resultaten te boeken - niet alleen aan de symptomen moet willen werken, maar juist ook aan de dieperliggende oorzaken van de disbalans.


Samen met uw medewerker gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat hij zich weer vitaal gaat voelen en zelf weer de regie gaat voeren over zijn eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.INTERVENTIE AANVRAGEN